Aanvraag vergunning voor het aanleggen, plaatsen of in stand houden van een kabel of mantelbuis nabij De Klipper 2 in Zwartsluis

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het aanleggen, plaatsen of in stand houden van een kabel of mantelbuis nabij De Klipper 2 in Zwartsluis.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het Waterschap Drents Overijsselse Delta heeft op 31 januari 2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het aanleggen, plaatsen of in stand houden van een kabel of mantelbuis nabij De Klipper 2 in Zwartsluis (dossiernummer Z/24/059557).Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?Voor vragen over de vergunningaanvraag kunt u mailen naar vergunningen@wdodelta.nl onder vermelding van het bijbehorende dossiernummer.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2024.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 3-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zwartsluis
  2. wsb-2024-1738

Gerelateerde berichten