Ontwerpomgevingsvergunning voor de bouw van 5 van de in totaal 15 rijwoningen aan het Westeinde in Zwartsluis en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder, Zwartewaterland

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpomgevingsvergunning voor de bouw van 5 van de in totaal 15 rijwoningen aan het Westeinde in Zwartsluis en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder, Zwartewaterland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat een ontwerpomgevingsvergunning is voorbereid voor de bouw van 1 keer vijf rijwoningen (van in totaal 3 x vijf rijwoningen) aan het Westeinde in Zwartsluis. Omdat de voorkeursgrenswaarde voor geluid, als bepaald in de Wet geluidhinder, wordt overschreden moet voor deze woningen een hogere waarde worden vastgesteld. Een ontwerpbesluit hiervoor is voorbereid. De ontwerpomgevingsvergunning met bijlagen en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden liggen gedurende 6 weken ter inzage, met ingang van 6 februari 2013. Binnen de 6 weken waarin de stukken ter inzage liggen kan een ieder zienswijzen op deze ontwerpen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Zwartewaterland. Dit kan schriftelijk naar Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via 038 385 3000. De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode in het gemeentehuis te Hasselt. Het gemeentehuis is te vinden aan de Telvorenstraat 2 en is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 geopend. ’s Middags kunt u hier op afspraak terecht.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2013.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dezwartsluis
  2. stcrt-2013-2674

Gerelateerde berichten