Tijdelijke gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij Baanstraat 24 te Zwartsluis

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Tijdelijke gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij Baanstraat 24 te Zwartsluis.

Meer informatie over deze bekendmaking:

1. het aanwijzen van een tijdelijke gehandicaptenparkeerplaats nabij de woning Baanstraat 24 te Zwartsluis, zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende tekening nr. WV13-05 d.d. 27 mei 2013, door het plaatsen van bord E6 van bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 (RVV 1990), voorzien van het kenteken 41-LD-GK; 2. zo spoedig mogelijk na het gereedkomen van het woonrijpmaken van het openbare gebied bij het Frion-gebouw en De Sethe een parkeerdrukonderzoek te houden en op basis van de resultaten van dit onderzoek te zijner tijd een nieuw besluit te nemen om de tijdelijke gehandicaptenparkeerplaats op kenteken om te zetten in een definitieve gehandicaptenparkeerplaats op kenteken (waarbij ook de locatie zal worden herovewogen) dan wel deze op te heffen. Hasselt, 30 mei 2013 Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland, Namens dezen, M.P.M. Exterkate Eenheidsmanager Externe Dienstverlening

 

Onderwerp: Verkeer | Weg, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2013.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dezwartsluis
  2. stcrt-2013-15008

Gerelateerde berichten