Kennisgeving besluit op ontheffing tijdelijk en uitzonderlijk gebruik (TUG), de Velde 26 Zwartsluis

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op ontheffing tijdelijk en uitzonderlijk gebruik (TUG), de Velde 26 Zwartsluis.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 8 december 2022 ontvingen wij een aanvraag voor een ontheffing tijdelijk en uitzonderlijk gebruik (TUG) voor de locatie de Velde 26 Zwartsluis. Gedeputeerde Staten hebben besloten dat de ontheffing tijdelijk en uitzonderlijk gebruik (TUG) wordt verleend. Het besluit is als bijlage opgenomen bij deze publicatie.De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf twee werkdagen na bekendmaking zes weken ter inzage bij de provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2 te Zwolle. Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. U kunt hiervoor telefoonnummer 038 4998899 bellen. In het besluit kunt u lezen over de mogelijkheid voor het indienen van bezwaar. De termijn voor het indienen van bezwaar is gestart op 5 januari 2023.Nadere inlichtingen: Team Vergunningverlening, 038 499 88 99.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2023.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dezwartsluis
  2. prb-2023-152

Gerelateerde berichten