Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning, het realiseren van vergaderruimte, Zomerdijk 106, 8064 XH te Zwartsluis

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning, het realiseren van vergaderruimte, Zomerdijk 106, 8064 XH te Zwartsluis.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Locatie: Zomerdijk 106, 8064 XH te ZwartsluisZaakomschrijving: het realiseren van vergaderruimteZaaknummer: Z2023-00010787Activiteiten: Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening [art. 2.1.1.c]Wij verlengen eenmalig de beslistermijnBurgemeester en wethouders van Zwartewaterland maken bekend dat de beslistermijn voor bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning is verlengd.Tegen het besluit om de beslistermijn te verlengen kunt u geen bezwaar makenAls u het niet eens bent met het definitieve besluit kunt u daartegen bezwaar maken.Waarom publiceren wij dit bericht?Eerder hebben wij bekendgemaakt dat wij bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen. Hiermee laten wij u weten dat wij langer de tijd hebben om een besluit hierover te nemen. Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht.Heeft u vragen?Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 038 of via vergunningverlening@zwartewaterland.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2023-00010787 noemen?

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 25-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dezwartsluis
  2. gmb-2024-34812

Gerelateerde berichten