Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning, het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw, De Grote Kranerweerd te Zwartsluis (Zwartsluis B 1850)

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning, het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw, De Grote Kranerweerd te Zwartsluis (Zwartsluis B 1850).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Locatie: De Grote Kranerweerd te Zwartsluis (Zwartsluis B 1850)Zaakomschrijving: het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouwZaaknummer: Z2023-00011755Activiteiten: bouwen van een bouwwerk [art. 2.1.1.a], maken, aanleggen of veranderen van een uitweg [art. 2.2.1.e]Wij verlengen eenmalig de beslistermijnBurgemeester en wethouders van Zwartewaterland maken bekend dat de beslistermijn voor bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning is verlengd.Tegen het besluit om de beslistermijn te verlengen kunt u geen bezwaar makenAls u het niet eens bent met het definitieve besluit kunt u daartegen bezwaar maken.Waarom publiceren wij dit bericht?Eerder hebben wij bekendgemaakt dat wij bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen. Hiermee laten wij u weten dat wij langer de tijd hebben om een besluit hierover te nemen. Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht.Heeft u vragen?Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 038 of via vergunningverlening@zwartewaterland.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2023-00011755 noemen?

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 25-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zwartsluis
  2. gmb-2024-34809

Gerelateerde berichten