Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Zwartsluisje 29 in Zuid-Beijerland

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Zwartsluisje 29 in Zuid-Beijerland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 14 februari 2023 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning op locatie Zwartsluisje 29 in Zuid-Beijerland. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z/23/187920. De aanvraag betreft:•het bouwen van een aanbouw + dakkapellenProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met ten hoogste zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u een afspraak maken of contact opnemen via info@gemeentehw.nl of telefoonnummer 088 - 647 36 47.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dezwartsluis
  2. gmb-2023-70822

Gerelateerde berichten