Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Zwartsluisje 10 in Zuid-Beijerland

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Zwartsluisje 10 in Zuid-Beijerland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 14 december 2023 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001791 voor een omgevingsvergunning op locatie Zwartsluisje 10 in Zuid-Beijerland. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:•het bouwen van een loods voor agrarisch gebruikInzageHet besluit en de bijbehorende stukken zijn enkel digitaal beschikbaar en kunnen per email worden verstuurd. U kunt hiervoor een bericht sturen aan: omgevingsvergunning@gemeentehw.nl. Vermeld in de email het zaaknummer en locatie.ProcedureIndien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard, postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland. De termijn voor het indienen van een bezwaar eindigt op 25 januari 2024 en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via info@gemeentehw.nl of telefoonnummer 088-647 36 47.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 19-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zwartsluis
  2. gmb-2023-541426

Gerelateerde berichten