Verkeersbesluit, voor een gehandicapte parkeerplaats, Prins Bernhardstraat 33, 8064 CA te Zwartsluis

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verkeersbesluit, voor een gehandicapte parkeerplaats, Prins Bernhardstraat 33, 8064 CA te Zwartsluis.

Meer informatie over deze bekendmaking:

VerkeersbesluitBurgemeester en wethouders hebben de volgende sloopmelding ontvangen:Kenmerk: Z2023-00008796Locatie: Prins Bernhardstraat 33, 8064 CA te ZwartsluisProjectomschrijving: voor een gehandicapte parkeerplaats met kenteken 04-HZ-PK Gedurende een termijn van zes weken na verzenddatum kunnen belanghebbenden tegen dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit echter niet. Voor informatie over de procedure voor schorsing van besluiten en voor andere vragen kunt u contact opnemen met het team Vergunningen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 10-5-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dezwartsluis
  2. gmb-2023-393582

Gerelateerde berichten