Afgegeven Verklaring van Geen Bezwaar aan Stichting Zwartewaterlandloop voor het houden van de Zwartewaterlandloop op vrijdag 30 juni 2023 van 18.00 uur tot 23.00 uur op een parcours waarbij de start en finish in Zwartsluis plaatsvindt en de route deels door de gemeente Staphorst gaat.

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Afgegeven Verklaring van Geen Bezwaar aan Stichting Zwartewaterlandloop voor het houden van de Zwartewaterlandloop op vrijdag 30 juni 2023 van 18.00 uur tot 23.00 uur op een parcours waarbij de start en finish in Zwartsluis plaatsvindt en de route deels door de gemeente Staphorst gaat..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Binnen 6 weken na verzenddatum kunnen belanghebbenden tegen dit besluit een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dezwartsluis
  2. gmb-2023-266476

Gerelateerde berichten