Kennisgeving verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Zwartsluisje 29 in Zuid-Beijerland

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Zwartsluisje 29 in Zuid-Beijerland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 6 april 2023 besloten om de beslistermijn voor de aanvraag met zaaknummer 2023-00241 voor een omgevingsvergunning op locatie Zwartsluisje 29 in Zuid-Beijerland te verlengen voor een periode van maximaal 6 weken. De aanvraag betreft de volgende onderdelen:•het bouwen van een aanbouw + dakkapellenProcedureTegen het verlengen van de beslistermijn kunt u een bezwaarschrift of zienswijze indienen. Voor meer informatie over de procedure en voor het inzien van de aanvraag en de bijbehorende stukken kunt u contact opnemen via info@gemeentehw.nl of telefoonnummer 088 - 647 36 47.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 10-5-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dezwartsluis
  2. gmb-2023-211073

Gerelateerde berichten