Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning, voor het intern verbouwen t.b.v. Fortresse naar appartementen en het plaatsen van uitpandige balkons, Baanstraat 51 t/m 93 en Frotresselaan 2 te Zwartsluis

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning, voor het intern verbouwen t.b.v. Fortresse naar appartementen en het plaatsen van uitpandige balkons, Baanstraat 51 t/m 93 en Frotresselaan 2 te Zwartsluis.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Locatie: Baanstraat 51 t/m 93 en Frotresselaan 2 te Zwartsluis Zaakomschrijving: voor het intern verbouwen t.b.v. Fortresse naar appartementen en het plaatsen van uitpandige balkons Zaaknummer: Z2023-00012335 Activiteiten: bouwen van een bouwwerk [art. 2.1.1.a] Wij verlengen eenmalig de beslistermijn Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland maken bekend dat de beslistermijn voor bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning is verlengd. Tegen het besluit om de beslistermijn te verlengen kunt u geen bezwaar maken Als u het niet eens bent met het definitieve besluit kunt u daartegen bezwaar maken. Waarom publiceren wij dit bericht? Eerder hebben wij bekendgemaakt dat wij bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen. Hiermee laten wij u weten dat wij langer de tijd hebben om een besluit hierover te nemen. Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 038 of via vergunningverlening@zwartewaterland.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2023-00012335 noemen?

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 1-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zwartsluis
  2. e118f82180362083ab16814d6c22f630

Gerelateerde berichten