Camping Watersport Zwartsluis

Camping Watersport Zwartsluis is een Kampeerterrein gelegen aan De Vleugel 2 in Zwartsluis.

Meer informatie over Camping Watersport Zwartsluis in Zwartsluis

Het recreatiecentrum Zwartewater in het gezellige dorp Zwartsluis is de ideale plek voor watersporters. Ze bieden een ruime jachthaven, verschillende aanlegmogelijkheden en een gezellige camping. Vanuit deze prachtige locatie aan het Zwartewater kun je alle kanten op, zowel over land als over water. Ook zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld Zwolle via de Vecht te ontdekken of te genieten van de kop van Overijssel. Daarnaast ben je met de boot binnen enkele uren op het Zwartemeer, Ketelmeer of IJsselmeer. Het recreatiecentrum hecht veel waarde aan milieu, energiezuinigheid, veiligheid en gastvrijheid. Ze zijn dan ook erg trots op de blauwe vlag die ze voor de 10e keer hebben ontvangen, ook voor 2020/2021. Er zijn diverse ligplaatsen te huur voor het aankomende seizoen, dus neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je weten wat Camping Watersport Zwartsluis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Watersport Zwartsluis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Watersport Zwartsluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Watersport Zwartsluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwartsluis. Opzoek naar Camping Watersport Zwartsluis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Watersport Zwartsluis

Bezoekers bekeken ook