Camping De Noorde

Camping De Noorde is een Kampeerterrein gelegen aan Oppen Swolle 25 in Zwartsluis.

Meer informatie over Camping De Noorde in Zwartsluis

Camping de Noorde is een kleine camping gelegen in de gemeente Zwartewaterland, Overijssel. Op deze camping kunt u kamperen met uw tent, vouwwagen, caravan of camper en genieten van een prachtig uitzicht over de weilanden. De camping heeft 10 ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100m2, elk voorzien van 6A stroom, en een apart tentveld. Daarnaast zijn er ook overnachtingsmogelijkheden in een trekkershut en een safaritent. Het sanitair gebouw is ruim opgezet en beschikt over aparte dames- en herenafdelingen, elk met 2 toiletten, 2 douches en 3 wasbakken. In het midden van het gebouw zijn er 3 afwasplaatsen en op de zolder van de oude schuur is er een recreatieruimte met een kleine keuken, lounge ruimte en tafeltennistafel. Vanaf de camping zijn er verschillende fiets- en wandelroutes, waaronder knooppunt 83. De camping biedt ook al meerdere fietsroutes aan en ligt langs de wandelroutes Christoffelpad, Jabikspaad en Rietlandroute. Kortom, Camping de Noorde biedt diverse accommodaties en faciliteiten voor een aangenaam verblijf in de natuur.

Wil je weten wat Camping De Noorde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Noorde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Noorde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Noorde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwartsluis. Opzoek naar Camping De Noorde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Noorde

Bezoekers bekeken ook