Verleende omgevingsvergunning, een ontheffing geluidshinder buiten reguliere werktijden, voor het uitvoeren van werkzaamheden aan de Kolksluisbrug, De Vlakte en Handelskade te Zwartsluis

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning, een ontheffing geluidshinder buiten reguliere werktijden, voor het uitvoeren van werkzaamheden aan de Kolksluisbrug, De Vlakte en Handelskade te Zwartsluis.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verzenddatum besluit: 02-04-2024 Locatie: De Grote Kolksluisbrug, De Vlakte en Handelskade te Zwartsluis Zaakomschrijving: een ontheffing geluidshinder buiten reguliere werktijden, voor het uitvoeren van werkzaamheden aan de Kolksluisbrug Zaaknummer: Z2024-00001916 Activiteit(en): DSO-activiteiten Wij hebben besloten de omgevingsvergunning te verlenen Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland maken bekend bekend dat voor bovengenoemde aanvraag de omgevingsvergunning is verleend. Het besluit en de bijlagen bekijken? Dat kan na de verzenddatum van het besluit tot zes weken daarna. U kunt de documenten op de volgende manieren bekijken: - Aan de balie, maak hiervoor een afspraak. Dit doet u via www.zwartewaterland.nl/contact of bel naar 14 038. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2024-00001916 noemen? Bent u het niet eens met dit besluit? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen het besluit uitleggen. Bent u het niet eens met het besluit, dan kunt u bezwaar maken. Zorg er voor dat wij uw bezwaarschrift ontvangen binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit. In uw bezwaarschrift moet het volgende staan: - uw naam, adres en uw telefoonnummer - een duidelijke omschrijving tegen welk besluit u bezwaar maakt. U kunt bijvoorbeeld de datum en ons zaaknummer van het besluit noemen of een kopie meesturen - de reden waarom u bezwaar maakt - de datum en uw handtekening Het bezwaarschrift moet u indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland, postbus 23, 8060 AA Hasselt. Bezwaar indienen kan ook digitaal via http://www.zwartewaterland.nl/bezwaar. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig. Wanneer u bezwaar maakt mag het besluit toch uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Dat kan zodra u bezwaar gemaakt hebt. Vraag daarna om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Stuur uw verzoek naar Rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Of doe uw verzoek digitaal (met DigiD) via www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Rechtsgebieden/Bestuursrecht. Voor de behandeling van uw verzoek brengt de Rechtbank u kosten in rekening. Waarom publiceren wij dit bericht? Hiermee laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 038 of via vergunningverlening@zwartewaterland.nl . Wilt u hierbij het zaaknummer Z2024-00001916 noemen?

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 10-5-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dezwartsluis
  2. 6e9253a5ec6104a720cdb0682df7ec45

Gerelateerde berichten