Aanvraag omgevingsvergunning wateractiviteit voor een dam met duiker aanleggen, plaatsen, in stand houden of veranderen nabij de Grote Kranerweerd in Zwartsluis

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning wateractiviteit voor een dam met duiker aanleggen, plaatsen, in stand houden of veranderen nabij de Grote Kranerweerd in Zwartsluis.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 15 maart 2024 heeft het dagelijks bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta een aanvraag omgevingsvergunning wateractiviteit ontvangen voor de aanleg van een duiker in een inrit nabij de Grote Kranerweerd in Zwartsluis (dossiernummer Z/24/060620). Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Dit betekent dat binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag een besluit wordt genomen. De termijn kan eventueel één keer worden verlengd met zes weken. Ook is het mogelijk dat de termijn wordt opgeschort als er aanvullende gegevens nodig zijn voor de beoordeling van de aanvraag. Geen bezwaar U kunt nu geen bezwaar maken. Via een publicatie laten wij weten of de omgevingsververgunning wordt verleend of geweigerd. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en bezwaar maken. Informatie Voor meer informatie over deze aanvraag kunt u contact met ons opnemen via vergunningen@wdodelta.nl onder vermelding van het genoemde dossiernummer.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 10-5-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dezwartsluis
  2. 59c076c9eb830f4e80ec10b0f38fa207

Gerelateerde berichten