Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunning, voor het plaatsen van een tijdelijke woonboot/unit , insteekhaven naast Dingstede 3 te Zwartsluis

DeZwartsluisgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunning, voor het plaatsen van een tijdelijke woonboot/unit , insteekhaven naast Dingstede 3 te Zwartsluis.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ontvangstdatum: 17-01-2024 Locatie: insteekhaven naast Dingstede te Zwartsluis Zaakomschrijving: voor het plaatsen van een tijdelijke woonboot/unit Zaaknummer: Z2024-00000505 Wij hebben een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland maken bekend dat zij bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen. De aanvraag en bijlagen bekijken? Maak hiervoor een afspraak Dit doet u via vergunningverlening@zwartewaterland.nl of bel naar 14 038. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2024-00000505 noemen? U kunt nu nog niet reageren In een latere fase van de aanvraag kan een zienswijze of een bezwaar-/beroepschrift worden ingediend. Wanneer nemen wij een besluit over de aanvraag? Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en hierop reageren. Waarom publiceren wij dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij ons aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, aan te leggen of de bestemming te wijzigen. Hiermee laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 038 of via vergunningverlening@zwartewaterland.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2024-00000505 noemen?

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZwartsluisgids.nl op 25-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwartsluis, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwartsluisgids.nl
Redactie deZwartsluisgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dezwartsluis
  2. 33bfffafd6e9ff827834328f13fc16b2

Gerelateerde berichten